Politica de confidențialitate

Politica de prelucrare a datelor personale

1. Dispoziții generale

Această politică de prelucrare a datelor personale a fost elaborată în conformitate cu cerințele Legii federale din 27 iulie 2006. 152-ФЗ “Cu privire la datele personale” și stabilește procedura de prelucrare a datelor cu caracter personal și măsurile de asigurare a securității datelor personale & nbsp; Arbustum S.R.L & nbsp; (denumit în continuare Operator).

  1. Operatorul stabilește ca cel mai important obiectiv și condiție pentru realizarea activităților sale respectarea drepturilor și libertăților unei persoane și cetățeni în prelucrarea datelor sale personale, inclusiv protejarea drepturilor la confidențialitate, secrete personale și familiale.
  2. Politica acestui Operator în legătură cu Prelucrarea datelor personale (denumită în continuare Politica) se aplică tuturor informațiilor pe care operatorul le poate primi despre vizitatorii site-ului web https: //arbustum.md.
2. Termenii de bază utilizați în politică
  • Blocarea datelor cu caracter personal – suspendarea temporară a prelucrării datelor cu caracter personal (cu excepția cazului în care este necesară perfecționarea datelor personale);
    1. Prelucrarea automată a datelor cu caracter personal – prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul tehnologiei informatice;
    2. Site web – un set de materiale grafice și de informare, precum și programe și baze de date pentru computere, care asigură disponibilitatea pe internet prin adresa de rețea https: //arbustum.md;
    3. Sistem de informații personale – identificarea datelor personale reprezintă acțiuni care nu pot fi determinate fără a utiliza informații suplimentare, indiferent dacă datele personale sunt specifice unui anumit Utilizator sau unui alt subiect date personale;
    4. Prelucrarea datelor personale – orice acțiune (operațiune) sau un set de acțiuni (operații) sau fără utilizarea acestor fonduri cu date personale, inclusiv colectarea, înregistrarea, sistematizarea, acumularea, stocarea, rafinarea (actualizarea, modificarea), extragerea, utilizarea, transferul (distribuirea, furnizarea, accesul), depersonalizarea, blocarea, ; Operator – un organism de stat, un colectiv municipal, persoană fizică sau juridică, organizând și / sau prelucrând date cu caracter personal, precum și stabilirea prețurilor, în mod independent sau în comun cu alte persoane. și datele de prelucrare a datelor cu caracter personal, compoziția datelor cu caracter personal care urmează să fie procesate, acțiunile (operațiunile) efectuate cu date cu caracter personal;
    5. Datele personale reprezintă orice informație care se referă direct sau indirect la un Utilizator de site specific și definit & nbsp; //arbustum.md;
    6. Utilizator – orice vizitator al site-ului & nbsp; https: //arbustum.md;
    7. Furnizarea de date cu caracter personal – acțiuni care vizează dezvăluirea datelor cu caracter personal către o anumită persoană sau un anumit cerc de oameni;
    8. Diseminarea datelor cu caracter personal orice acțiune vizând dezvăluirea datelor cu caracter personal către un cerc nedeterminat de persoane (transfer de date cu caracter personal) sau familiarizarea cu datele personale ale unui număr nelimitat de persoane, inclusiv publicarea datelor cu caracter personal în mass-media, plasarea în rețelele de informare și de telecomunicații sau furnizarea accesului la datele cu caracter personal sau într-un mod diferit;
    9. Transferul transfrontalier de date cu caracter personal – transferul datelor cu caracter personal într-un stat străin către o autoritate din statul străin sau persoana juridică străină;
    10. Distrugerea datelor cu caracter personal – orice acțiune care duce la distrugerea irevocabilă a datelor cu caracter personal fără recuperarea ulterioară a conținutului datelor cu caracter personal în sistemul de informații cu caracter personal și (sau) materiale de transport de date cu caracter personal.
    3. Operatorul poate procesa următoarele date personale ale Utilizatorului
    1. Numele, prenumele
    2. Numere de telefon
    3. De asemenea, pe site se află colectarea și prelucrarea datelor impersonale despre vizitatori (inclusiv module cookie) care utilizează servicii de statistici Internet (Yandex Metrika și Google Analytics și altele).
    4. Datele de mai sus sunt denumite în continuare “Politici” care sunt fuzionate de conceptul general de date cu caracter personal.
    4. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal
    1. Scopul procesării datelor personale ale utilizatorului este de a informa utilizatorul prin trimiterea de e-mail-uri; furnizând accesul utilizatorilor la serviciile, informațiile și / sau materialele conținute pe site.
    2. Operatorul are, de asemenea, dreptul de a trimite notificări utilizatorului despre produse și servicii noi, oferte speciale și diverse evenimente. Utilizatorul poate refuza întotdeauna să primească mesaje informative prin trimiterea unui e-mail la policy@arbustum.md cu nota “Refuzul de a primi notificări despre produse și servicii noi și oferte speciale”.
    3. Datele de utilizator impersonale colectate utilizând serviciile de statistici Internet sunt utilizate pentru a colecta informații despre acțiunile utilizatorilor pe site, pentru a îmbunătăți calitatea site-ului și a conținutului acestuia.
    5. Motive juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
    1. Operatorul prelucrează datele personale ale Utilizatorului numai dacă este completat și / sau trimis de Utilizator independent prin formulare speciale aflate pe site-ul https://arbustum.md. Completând formularele corespunzătoare și / sau trimiterea datelor personale operatorului, utilizatorul este de acord cu această politică.
    2. Operatorul procesează datele impersonale despre Utilizator în cazul în care este permis în setările browserului utilizatorului (păstrarea cookie-urilor și utilizarea tehnologiei JavaScript sunt activate).
    6. Ordinea de colectare, stocare, transmitere și alte tipuri de prelucrare a datelor cu caracter personal

    Securitatea datelor personale prelucrate de către Operator este asigurată prin implementarea măsurilor juridice, organizatorice și tehnice necesare pentru implementarea integrală a cerințelor actualei legislații în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

    1. Operatorul asigură siguranța datelor personale și ia toate măsurile posibile pentru a împiedica accesul la datele cu caracter personal ale persoanelor neautorizate.
    2. Datele personale ale Utilizatorului nu vor fi transmise în niciun caz terților, cu excepția cazurilor legate de implementarea legislației în vigoare.
    3. În caz de depistare a inexactității datelor personale, utilizatorul le poate actualiza independent, trimițând o notificare către Operator pe adresa de e-mail a operatorului@arbustum.md cu mențiunea “Actualizarea datelor personale”.
    4. Termenul de prelucrare a datelor cu caracter personal este nelimitat. Utilizatorul poate oricând să-și retragă consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin trimiterea unei notificări către Operator prin e-mail la adresa de e-mail a operatorului policy@arbustum.md cu nota “Retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal”.
    7. Transferul transfrontalier de date cu caracter personal
    1. Înainte de începerea transferului transfrontalier de date cu caracter personal, operatorul trebuie să se asigure că statul străin, pe teritoriul căruia se intenționează să transfere date cu caracter personal, asigură o protecție fiabilă a drepturilor subiecților datelor cu caracter personal.
    2. Înainte de începerea transferului transfrontalier de date cu caracter personal, operatorul trebuie să se asigure că statul străin, pe teritoriul căruia se intenționează să transfere date cu caracter personal, asigură o protecție fiabilă a drepturilor subiecților datelor cu caracter personal….
    8. Dispoziții finale
    1. Utilizatorul poate primi orice clarificare cu privire la problemele de interes legate de prelucrarea datelor sale personale, contactând Operatorul prin e-mail policy@arbustum.md.
    2. Acest document va reflecta orice modificare a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal a Operatorului. Politica este valabilă pe o perioadă nedeterminată până la înlocuirea acesteia cu o nouă versiune.
    3. Versiunea actuală a politicii este disponibilă gratuit pe Internet la adresa https://arbustum.md/policy