Instalare si profilaxie aparate de aer condiționat

on

Montam instalații de aer condiționat (sisteme split) de orice tip, inclusiv aparate de aer condiționat achiziționate în alte companii.

La instalarea aparatului de climatizare achiziționat la magaziul Artic, oferim o garanție uniformă pentru echipamente și lucrări. De exemplu, pentru aparatele de climatizare perioada de garanție este de 24 luni.

Garanția funcționării fără probleme a aparatului Dumneavoastră de aer condiționat pentru o perioadă lungă de timp este realizarea lucărilor de mentenanță anuală.

Centrul Service realizeaza acest tip de lucrari.

  • Experții noștri au o vastă experiență în ceea ce privește echipamentele climatice, fapt dovedit prin diplome și premii de la producătorii și furnizorii de tehnologie climatică.
  • În procesul lucrului, folosesc consumabile de înaltă calitate;
  • La instalarea aparatelor de condiționare se utilizează numai unelte profesionale de lucru: perforatoare Bosch și Makita; pompe de vid, stații de ecartament și alte instrumente specializate .

Costul lucrărilor de instalare și al consumabilelor depinde de amplasarea unităților de climatizare, de lungimea comunicațiilor interblocate și de alți parametri, astfel încât calculul exact este posibil numai la părăsirea site-ului. Cu toate acestea, puteți alege o opțiune tipică de instalare, numită “Instalare standard”, care are un cost fix și include toate lucrările și consumabilele necesare pentru o instalare calitativă a aparatului de aer condiționat.